voorwaarden generaal

Drivers:
Minimum leeftijd 21 jaar. geldig rijbewijs voor een jaar. Alleen de aangewezen bestuurder van het contract kan het stuur te nemen.

Betaling::
De betaling gebeurt op het moment van het nemen van de levering van het voertuig. De borg is verplicht vingerafdrukken van de creditcards uitgegeven aan de auto terug te keren.

Huurperiode:
De huurder moet het voertuig terug in dezelfde staat op het moment van levering. CUS-location-cart moet zich houden aan de terugkeer voertuig tijd. Elke extra uur in rekening gebracht. Wie wordt overgelaten aan de huur te verlengen zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar 24 uur van tevoren zou een boete van maximaal 3 maal de huursom per dag geconfronteerd met voor elke extra dag. Als het voertuig van de klant-lease maakt de kar voor het contract afloopt, kan niet de terugbetaling van de verschuldigde bedragen te zoeken die krachtens de resterende lease. Het is misschien niet de nummers te gebruiken met een huurauto, tenzij 4x4.

Verzekering:
De voertuigen zijn allemaal verzekerde risico's. Echter, voor andere schade aan het voertuig, diefstal, brand, glasbreuk, aansprakelijkheid en passagiers (PAI), blijft een niet-waivable plafond onder de verantwoordelijkheid van de bestuurder in zijn verantwoordelijkheid of gedeeltelijk of volledig zouden worden gepleegd. Schade aan het voertuig onder slechts op overlegging van een ongeval rapport binnen 24 uur. Als u niet verantwoordelijk voor het ongeval niet de betaling in rekening gebracht vereisen. Als u verantwoordelijk voor het ongeval zijn alleen veroorzaakt schade aan ons voertuig op uw kosten.